Участь у Форумі «Молодь – основа людського капіталу та відновлення України» (24.05.2024 р., м. Київ)

24 травня 2024 р. команда Національного Еразмус+ офісу в Україні взяли участь Форумі «Молодь – основа людського капіталу та відновлення України», який став частиною підготовки до Міжнародної конференції з питань відновлення України (URC 2024) у Берліні.

Форум було проведено у співпраці з Міністерством молоді та спорту України спільно з ГО «Платформа Публічної Дипломатії» за фінансування Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках програми «Відповідальна та підзвітна політика в Україні» (U-RAP), що виконується Національним Демократичним Інститутом в Україні (NDI), та в межах програми «Мріємо та діємо», яка виконується IREX, за підтримки Konrad Adenauer Stiftung Ukraine.

У заході взяло участь близько 100 учасників – представники та представниці уряду, дипломатичного корпусу, бізнесу, активісти й активістки, представники молодіжного сектору з різних областей України.

Молодь мала можливість долучитись до дискусії щодо переосмислення молодіжної політики у нових умовах, аби вона була всеохоплюючою та інклюзивною, визначить поточні виклики національного масштабу у цій сфері та обговорить шляхи їх вирішення.  Під час заходу також відбулось підписання спільного звернення «Українська молодіжна гарантія у відновленні» до учасників та учасниць URC 2024.

Під час заходу Катерина ЖДАНОВА, менеджер НЕО в Україні, провела ряд зустрічей з представниками уряду та бізнесу, а також молодіжного сектору з різних областей України. Додатково, спікер долучилась до ряду дискусій щодо модернізації молодіжної політики в Україні на час воєнного стану та у період відбудови, наголосивши на можливостях Програми ЄС Еразмус+ у сферах освіти, молоді та спорту.

 

Попередня #РазомДіємо Фест (25.05.2024 р., м. Київ)